
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tannenbaum-Brioche
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Orangenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält2 Streifen
-
Zucker75 g
-
Hefe grob zerbröselt30 g
-
Milch200 g
-
Weizenmehl Type 550550 g
-
Salz½ TL
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Eier davon 1 Ei verquirlt3
-
Orangensaft, frisch gepresst (προαιρετικό πεδίο)10 g
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Mandeln, gehobelt50 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
232 mg
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
2485 kJ /
594 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
81 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 6/2023
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPoffertjes
1 h 30 min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2 h 30 min
Dubai Rolls
3 h
Kirschtaschen
1 h
Hefezupfbrot mit Zimt
2 h 10 min
Konfetti-Cookies
1 h 30 min
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2 h
Glutenfreie Schoko-Cookies
1 h 35 min
Dänische Hefeknoten
1 h 30 min
Früchtebrot
2 h 40 min
Dinkel-Schoko-Waffeln mit Karamellsauce
45 min
Nussecken
1 h 10 min