Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Schmand-Kuchen
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 Stücke
Υλικά
Boden
-
Eier4
-
Zucker200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Mehl250 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Öl120 g
-
Orangenlimonade (z. B. Fanta)120 g
Rhabarber-Schmand-Creme und Fertigstellung
-
Zucker30 g
-
Himbeeren, gefriergetrocknet5 g
-
Wasser400 g
-
Rhabarber in Stücken (1-2 cm)850 g
-
Sahne600 g
-
Sahnesteif3 Pck.
-
Vanillezucker, selbst gemacht50 g
-
Schmand500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
104 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1412 kJ /
337 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
THERMOMIX® Magazin 2/2024
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3hod.
Omas Teestollen
1hod. 40min.
Lussekatter
1hod. 30min.
Hochkant-Schoko-Torte
10hod.
Backmischung für Brownies
10min.
Schaumkusstorte
3hod. 45min.
Prinzregententorte
3hod. 30min.
Hefe-Gugelhupf
7hod.
Heidelbeer-Marmorkuchen
1hod. 30min.
Weihnachtliches Frühstücksbrot
1hod. 20min.
Pflaumenstreifen
3hod.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1hod. 30min.