Arroz negro con calamares fritos y camarones

Arroz negro con calamares fritos y camarones

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 porción

Υλικά

  • de aros de calamar crudos
    300 - 400 g
  • de sal
    4 pizcas
  • harina de trigo más un poco para rebozar las gambas
    100 g
  • diente de ajo
    4
  • de perejil fresco hojas y parte del tallo
    7 - 8 ramita
  • de pimienta de cayena (προαιρετικό πεδίο)
    1 cdita
  • de aceite de oliva
    110 g
  • de camarones crudos grandes
    12
  • de vino blanco
    120 g
    120 g de brandy
  • de agua
    650 g
  • de tinta de calamar congelada
    4 - 8 g
  • cubo de caldo de pescado (0.5 l)
    1
  • de cebolla cortado en trozos (2-3 cm)
    70 g
  • de jitomate triturado, enlatado escurrido
    70 g
  • arroz blanco de grano corto
    350 g
  • de pimiento rojo cortado en tiras
    4 - 6
  • aceite para freír
    200 - 300 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 944.8 kcal / 3953.2 kJ
Πρωτεΐνη 18.6 g
Λιπαρά 61.8 g
Υδατάνθρακες 74.4 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.1 g
Νάτριο 211.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων