Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo

Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
12 pezzi

Υλικά

  • di patate sbucciate, a pezzi che entrino attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
    600 g
  • di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto
    80 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • spicchi di aglio
    1 - 2
  • di timo fresco le foglioline
    1 - 2 rametti
  • di panna, qualsiasi tipo
    150 g
  • di pepe macinato
    ½ cucchiaino
  • di paprika in polvere, affumicata
    ½ cucchiaino

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 158.6 kcal / 663.6 kJ
Πρωτεΐνη 4.6 g
Λιπαρά 11.5 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.1 g
Νάτριο 267.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων