Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn

Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 50 λεπτ.
2 słoiki

Υλικά

  • 25 g oliwy z oliwek
  • 500 g czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
  • 100 g cukru
    100 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 100 g octu jabłkowego
  • 1 łyżeczka soli
  • 200 g jeżyn, świeżych
    200 g jeżyn, mrożonych, uprzednio rozmrożonych

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 słoik

Νάτριο 1176.9 mg
Πρωτεΐνη 4.1 g
Θερμίδες 1904.2 kJ / 455.1 kcal
Λιπαρά 13.2 g
Φυτικές ίνες 9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 83.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων