
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 50 λεπτ.
2 słoiki
Υλικά
-
25 g oliwy z oliwek
-
500 g czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
100 g cukru
-
100 g octu jabłkowego
-
1 łyżeczka soli
-
200 g jeżyn, świeżych
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 słoik
Θερμίδες
455.1 kcal /
1904.2 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
13.2 g
Υδατάνθρακες
83.1 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
1176.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

JADALNE PREZENTY - ZRÓB TO SAM(A)
80 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDżem z jabłek i kiwi
40 λεπτ.
Dżem z jabłek i winogron
45 λεπτ.
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1ωρ. 30 λεπτ.
Marmolada z całych jabłek
3ωρ.
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 λεπτ.
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 λεπτ.
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 λεπτ.
Krem z nerkowców
50 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Pasta pistacjowa (100%)
20 λεπτ.
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 λεπτ.
Krem pistacjowy do tortów
6ωρ. 15 λεπτ.