
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fenchelzöpfe
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
13 Stück
Υλικά
-
Wasser180 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe5 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten400 g
-
Olivenöl40 g
-
Salz1 geh. TL
-
Fenchelsamen1 EL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
143 kcal /
599 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
24 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
244 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Made by me
80 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBadischer Flammkuchen
1ωρ.
Polenta-Pizza
1ωρ. 10 λεπτ.
Pizza mit Schinken und Pilzen
1ωρ. 45 λεπτ.
Haferflocken-Käse-Puffer
40 λεπτ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Vollkorn Mangold-Quiche
1ωρ. 30 λεπτ.
Kürbis-Sellerie-Quiche
2ωρ.
Maroni-Champignon-Tarte mit Cranberrys
1ωρ.
Pikante Blätterteigherzen
1ωρ. 20 λεπτ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
Καμία βαθμολογία
Cremiger Feta-Dip
5 λεπτ.