Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro

Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro

4.5 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 porzioni

Υλικά

  • di farina di ceci
    200 g
  • uova
    2
  • di sale
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di cipolla rossa di Tropea a pezzi
    50 g
  • di passata di pomodoro
    350 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    1 pizzico
  • di basilico fresco
    6 - 7 foglie
  • farina di riso q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 406.3 kcal / 1699.7 kJ
Πρωτεΐνη 20.2 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 36.5 g
Φυτικές ίνες 11 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.1 g
Νάτριο 832.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων