Wedang Kobbhu Khas Madura

Wedang Kobbhu Khas Madura

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 gelas

Υλικά

Jelly Cincau
  • air
    700 g
  • bubuk jelly cincau
    15 g
  • gula pasir
    150 g
Wedang Kobbhu
  • air kelapa muda
    1000 g
  • gula aren iris-iris
    100 g
  • daun pandan diikat simpul
    2
  • gula pasir (προαιρετικό πεδίο)
    20 g
  • serai bagian putih saja, dimemarkan
    1 batang
  • jahe dikupas (lihat tips), iris-iris
    75 g
  • daging buah kelapa muda iris-iris
    80 g
  • es batu (προαιρετικό πεδίο) sesuai selera

Διατροφή ανά 1 gelas

Θερμίδες 432 kcal / 1807 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 93 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 283 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων