Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)

Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
6 porties

Υλικά

  • rauwe cashewnoten
    155 g
  • water om te weken
Paprikaolie
  • extra vergine olijfolie
    60 g
  • paprikapoeder
    1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
  • hoi sin saus
    155 g
  • misopasta (zie tip)
    70 g
  • groentebouillon poeder
    2 el
  • agavesiroop
    30 g
  • shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel
    1 el
Shiitake dashi
  • water
    1400 g
  • shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden
    90 g
  • kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)
    15 g
Udon noedels
  • water
    1500 g
  • extra vergine olijfolie om te bakken
    1 - 2 el
  • tempé in stukken
    170 g
  • rode chili-olie
    1 el
  • udon noedels gedroogd
    340 g
  • eetbare bloemen om te versieren

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 674.1 kcal / 2820.3 kJ
Πρωτεΐνη 22.8 g
Λιπαρά 31.8 g
Υδατάνθρακες 80.1 g
Φυτικές ίνες 6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Νάτριο 914.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων