Συσκευές & Αξεσουάρ
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
914.2 mg
Πρωτεΐνη
22.8 g
Θερμίδες
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Λιπαρά
31.8 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
80.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Foodtrends 2023
17 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalade van Kool en Wortel met Feta
15 Min
Zoete Aardappel Bloemtaart
Keine Bewertungen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min