Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate miso eclairs
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Miso pastry cream
-
egg1
-
egg yolks4
-
caster sugar125 g
-
milk250 g
-
cornflour50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
white miso paste to taste2 tbsp
Choux pastry
-
water70 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces75 g
-
milk100 g
-
plain flour130 g
-
eggs (approx. 4), lightly beaten200 g
Chocolate topping
-
pouring (whipping) cream100 g
-
glucose1 tsp
-
dark chocolate broken into small pieces150 g
-
sea salt flakes to sprinkle
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
316 mg
Πρωτεΐνη
7.3 g
Θερμίδες
1313.2 kJ /
313.9 kcal
Λιπαρά
18.1 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
30.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25 godz.
Panettone
34 godz. 25 min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Magic bean chocolate cake
1 godz. 40 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Hazelnut chocolate brioche
2 godz.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Marble cake
2 godz.
Far Breton with prunes
2 godz.
Gingerbread
1 godz. 30 min
Cherry clafoutis
1 godz. 5 min
Pistachio cake
1 godz. 10 min