
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
56.4 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Λιπαρά
18.8 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.2 g
Υδατάνθρακες
51.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mini cakes
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMacadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Lemon meringue tarts
25ωρ. 30 λεπτ.
Apple cinnamon muffins
40 λεπτ.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
Afghan biscuits
25 λεπτ.
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 λεπτ.
Chocolate zucchini mini loaves
1ωρ. 30 λεπτ.
Coconut oat biscuits
45 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1ωρ. 20 λεπτ.
Magic bean chocolate cake
1ωρ. 40 λεπτ.