
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
384.4 kcal /
1608.5 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
18.8 g
Υδατάνθρακες
51.9 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.2 g
Νάτριο
56.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mini cakes
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40min
ANZAC slice
1h 40min
Banana bread
1h 40min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Banana and oat mini muffins
40min
Café-style banana bread
1h 45min
ABC muffins
40min
Healthy banana bread
1h 15min
Better banana cake
45min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Mixed berry clafoutis
40min