
Συσκευές & Αξεσουάρ
Maronikekse (glutenfrei)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
70 Stück
Υλικά
-
Haferkörner250 g
-
Maroni, gegart, geschält150 g
-
Butter kalt, in Stücken150 g
-
Vollrohrzucker100 g
-
Ei1
-
Lebkuchengewürz1 TL
-
Salz1 Prise
Glasur und Fertigstellung
-
Kakaoglasur-Drops200 g
-
Kokosfett1 TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
41 kcal /
170 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kekserl & Co
50 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Süße Weihnachten
25 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenstrudel
2 Std. 10 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1 Std. 30 Min
Süßer Rhabarber-Auflauf
1 Std.
Linzer Torte
1 Std.
Sonntagsgugelhupf
1 Std. 5 Min
Rhabarber-Streuselkuchen
1 Std. 10 Min
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4 Std. 45 Min
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 Min
French Toast mit Melanzanichutney
4 Std. 45 Min
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1 Std.
Oster-Cupcakes
1 Std. 10 Min
Brownies
1 Std.