
Συσκευές & Αξεσουάρ
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Eier (Größe M)4
-
Butter zum Einfetten1 EL
-
Semmelbrösel zum Ausstreuen1 EL
-
Feigen2 - 3
-
Heidelbeeren, frisch100 g
-
Maroni, gegart, geschält halbiert100 g
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
-
Staubzucker30 g
-
Weizenmehl, griffig25 g
-
Sauerrahm250 g
-
Vanillezucker2 TL
-
Kardamom, gemahlen1 Msp.
-
Salz1 Prise
-
Zimt-Zucker zum Bestreuen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
383 kcal /
1602 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
39 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
163 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Alles Maroni
13 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirschenstrudel
1ωρ. 45 λεπτ.
Weinkekse
1ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladen-Keks-Kuchen (glutenfrei)
50 λεπτ.
Schneller Beerenstrudel
50 λεπτ.
Sonntagsgugelhupf
1ωρ. 5 λεπτ.
Rhabarber-Streuselkuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.
Oster-Cupcakes
1ωρ. 10 λεπτ.
Brownies
1ωρ.
Blaue Alien-Torte
3ωρ.
Apfelherzen am Stiel
1ωρ. 20 λεπτ.
Schokoladenherzen
1ωρ. 30 λεπτ.