
Συσκευές & Αξεσουάρ
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Eier (Größe M)4
-
Butter zum Einfetten1 EL
-
Semmelbrösel zum Ausstreuen1 EL
-
Feigen2 - 3
-
Heidelbeeren, frisch100 g
-
Maroni, gegart, geschält halbiert100 g
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
-
Staubzucker30 g
-
Weizenmehl, griffig25 g
-
Sauerrahm250 g
-
Vanillezucker2 TL
-
Kardamom, gemahlen1 Msp.
-
Salz1 Prise
-
Zimt-Zucker zum Bestreuen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
163 mg
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1602 kJ /
383 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
39 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Alles Maroni
13 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZuckerreinkerl
2ωρ. 50 λεπτ.
Salzburger Nockerl
30 λεπτ.
Glutenfreie Schoko-Cookies
1ωρ. 35 λεπτ.
Früchtebrot
2ωρ. 40 λεπτ.
Karottentorte mit Zuckerguss
3ωρ. 10 λεπτ.
NomNom-Roulade
2ωρ. 15 λεπτ.
Einfache Cremeschnitte
3ωρ. 45 λεπτ.
Nussecken
1ωρ. 10 λεπτ.
Cranberry-Mohn-Schnecken
2ωρ. 10 λεπτ.
Zwetschken-Schichtdessert mit Vanillecreme
30 λεπτ.
Ribisel-Pavlova
2ωρ. 50 λεπτ.
Scones
40 λεπτ.