Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek

4.9 49 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
1 adet

Υλικά

Otlu Tereyağı
  • soğan ikiye bölünmüş
    70 g
  • diş sarımsak
    1
  • maydanoz yaprağı, taze
    10 g
  • fesleğen, taze sadece yaprakları
    10 g
  • tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş
    60 g
  • tuz
    ½ tk
Hamur
  • un serpmek için ekstra un
    600 g
  • su ılık
    300 g
  • taze maya ufalanmış
    40 g
  • şeker
    ½ tk
  • tuz
    1 ½ tk
  • ayçiçek yağı
    50 g
  • tereyağı kalıbı yağlamak için

Διατροφή ανά 1 adet

Νάτριο 5874 mg
Πρωτεΐνη 80.1 g
Θερμίδες 13525.6 kJ / 3232.7 kcal
Λιπαρά 107.9 g
Φυτικές ίνες 28.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 36.2 g
Υδατάνθρακες 484.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων