Vegan moussaka

Vegan moussaka

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 porties

Υλικά

  • aubergine (ca. 500 g), in plakken gesneden (0,5-1 cm dikte)
    1
  • zout om te bestrooien
  • rode split linzen
    200 g
  • water, gefilterd om te weken
Plantaardige béchamelsaus
  • plantaardige melk naar keuze
    500 g
  • maïszetmeel
    50 g
  • veganistische margarine (zie tips)
    30 g
  • voedingsgist (zie tips)
    2 el
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper naar smaak
Linzen moussaka
  • extra vergine olijfolie
    50 g
  • rode ui in vieren gesneden
    1
  • knoflookteentjes
    3
  • rode paprika zonder zaadjes en in stukjes gesneden
    1
  • wortel in stukken gesneden
    1
  • selderstengel in stukken gesneden
    1
  • tomaten uit blik
    400 g
  • water, gefilterd
    120 g
  • groentebouillonpasta (zie tips)
    1 el
  • gedroogde oregano
    1 el
  • nootmuskaat, gemalen om te besprenkelen
  • zout
    2 el
  • gemalen zwarte peper
    ½ el

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 357.1 kcal / 1499.6 kJ
Πρωτεΐνη 13.6 g
Λιπαρά 16.1 g
Υδατάνθρακες 35.7 g
Φυτικές ίνες 9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων