
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salade van boerenkool en rode kool
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
Gerookte tempeh
-
tempé in stukken gesneden (ongeveer 3 cm)200 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)1 el
-
pure ahornsiroop1 tl
-
voedingsgist (zie tips)1 tl
-
vloeibare rookkruiden (zie tips)½ tl
-
uienpoeder¼ tl
Dressing
-
extra vergine olijfolie60 g
-
citroensap30 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt100 g
-
witte miso (of shiro miso)20 g
-
kappertjes op azijn15 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
knoflookteentjes2
-
water, gefilterd20 g
Salade
-
boerenkool fijn versnipperd40 g
-
rode kool½
-
spruitjes bijgesneden en in helften gesneden140 g
-
Parmezaanse kaas vegan, om te serveren (zie tips)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
20.6 g
Θερμίδες
2081.4 kJ /
495.6 kcal
Λιπαρά
36.1 g
Φυτικές ίνες
10.2 g
Υδατάνθρακες
18.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plantaardig genieten
26 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMoussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
Keine Bewertungen
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Keine Bewertungen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Vegan Bolognese
50 Min
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 Min
Kokos Dahl
25 Min