
Συσκευές & Αξεσουάρ
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porties
Υλικά
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (προαιρετικό πεδίο) rood2 druppels
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
2240 kJ /
537.8 kcal
Λιπαρά
38.8 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Υδατάνθρακες
36.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

140 jaar Vorwerk
16 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmandelcake
50 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Bessenschuim
10 λεπτ.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2ωρ. 50 λεπτ.
Ijs van chocolademousse
3ωρ.
Lentetaart met yoghurt
5ωρ. 15 λεπτ.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 λεπτ.
Citroensorbet met schuimwijn
10 λεπτ.
Appel Pinda Rolls
Καμία βαθμολογία
Pindakaas Havermoutbal
Καμία βαθμολογία
IJs van Mango en Passievrucht
Καμία βαθμολογία
Popcorn-ijs
Καμία βαθμολογία