
Συσκευές & Αξεσουάρ
Druiven en cava trifle
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
8 porties
Υλικά
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
wafelrollen verkruimeld4
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
44.1 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1799 kJ /
430 kcal
Λιπαρά
16.2 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.1 g
Υδατάνθρακες
64.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

140 jaar Vorwerk
16 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFruit ijs
5 λεπτ.
Vruchtenroomijs
5 λεπτ.
Vanilleroomijs
12ωρ.
Bessenschuim
10 λεπτ.
Ijs van bevroren fruit
5 λεπτ.
Appels met cidersabayon
Καμία βαθμολογία
Ijs van chocolademousse
3ωρ.
Cookie Monster Cheesecake IJs
8ωρ. 25 λεπτ.
Chocolade-Sinaasappel Posset
Καμία βαθμολογία
Crème brûlée op Portugese wijze
Καμία βαθμολογία
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Καμία βαθμολογία
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Καμία βαθμολογία