
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon Rice
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
gingelly oil2 tsp
-
mustard seeds1 tsp
-
urad dhall1 tsp
-
chana dhal soaked for 20 minutes, drained1 tsp
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
ground turmeric½ tsp
-
asafoetida1 pinch
-
salt adjust to taste1 tsp
-
roasted peanuts with skin, plus extra for garnishing20 g
-
roasted cashew nuts without skin, plus extra for garnishing20 g
-
cooked rice (type Basmathi) (see tip)450 g
-
lime juice60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
160 kcal /
671 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
610 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Deepavali Festive Delights
16 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGhee Rice
1h 15min
Creamy Pea Pasta
25min
Louisiana Rice and Shrimp
25min
Browned Pork Rice
1h
Creamy Mac & Cheese
30min
Baby-friendly Cheesy Tuna and Sweetcorn Pasta Salad
20min
Cacio e Pepe
30min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min