
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
hazelnuts (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves40 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Risotto
-
kale thick stems removed, cut in pieces (see tip)175 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
olive oil10 g
-
pearl barley (see tip)300 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water hot1000 g
-
lemon juice30 g
-
lemon finely grated zest only1
-
blanched hazelnuts roughly chopped, for serving40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
756 kcal /
3149 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
49 g
Υδατάνθρακες
61 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
1172 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Post-partum
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrab & Prawn Linguine
25 λεπτ.
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Spaghetti carbonara
40 λεπτ.
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Mac 'n' Cheese Muffins
1ωρ.
Springtime Risotto
55 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.