
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
hazelnuts (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves40 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Risotto
-
kale thick stems removed, cut in pieces (see tip)175 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
olive oil10 g
-
pearl barley (see tip)300 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water hot1000 g
-
lemon juice30 g
-
lemon finely grated zest only1
-
blanched hazelnuts roughly chopped, for serving40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
756 kcal /
3149 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
49 g
Υδατάνθρακες
61 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
1172 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Post-partum
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Risotto with Parmesan cheese
30 λεπτ.
Lasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 λεπτ.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 λεπτ.
Special Un-Fried Rice
45 λεπτ.
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1ωρ. 55 λεπτ.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 λεπτ.
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 λεπτ.
Asparagus and Pea Pasta
20 λεπτ.