
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto with Parmesan cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
dry white wine60 g
-
water820 g
-
stock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
433 kcal /
1812 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
63 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30min
Crab & Prawn Linguine
25min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1h 15min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Linguine with Bacon and Prawns
Ninguna valoración
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Ninguna valoración
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
Ninguna valoración