
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto with Parmesan cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
dry white wine60 g
-
water820 g
-
stock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
433 kcal /
1812 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
63 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 λεπτ.
Asparagus and Pea Pasta
20 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Risotto with Parmesan cheese
30 λεπτ.
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1ωρ. 55 λεπτ.
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 λεπτ.
Pear and Gorgonzola Risotto
30 λεπτ.
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Καμία βαθμολογία
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Καμία βαθμολογία