
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine130 g
-
risotto rice320 g
-
liquid vegetable stock hot700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
unsalted butter15 g
-
soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
530 kcal /
2219 kJ
Πρωτεΐνη
15.6 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
73.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Risotto
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 λεπτ.
Asparagus and Pea Pasta
20 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1ωρ. 55 λεπτ.
Pear and Gorgonzola Risotto
30 λεπτ.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Καμία βαθμολογία
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Καμία βαθμολογία
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
Καμία βαθμολογία
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.