
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine130 g
-
risotto rice320 g
-
liquid vegetable stock hot700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
unsalted butter15 g
-
soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
15.6 g
Θερμίδες
2219 kJ /
530 kcal
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
73.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Risotto
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Spaghetti alla Puttanesca
35 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Chicken and Spinach Lasagne
1ωρ. 15 λεπτ.
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 λεπτ.
Spaghetti alla Carbonara
30 λεπτ.
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1ωρ. 15 λεπτ.
Baby-friendly Turkey and Red Pepper Bolognese
1ωρ. 25 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.