
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine130 g
-
risotto rice320 g
-
liquid vegetable stock hot700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
unsalted butter15 g
-
soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
530 kcal /
2219 kJ
Πρωτεΐνη
15.6 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
73.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Risotto
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 λεπτ.
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon Farfalle with Pesto
45 λεπτ.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 λεπτ.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
35 λεπτ.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 λεπτ.
Tuna Pasta
30 λεπτ.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 λεπτ.