Συσκευές & Αξεσουάρ
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties
Υλικά
Deeg
-
water30 g
-
boekweitbloem200 g
-
kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.100 g
-
bakpoeder2 tl
-
yoghurt150 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
Chili honingglazuur
-
rode pepers, vers in stukken gesneden1 - 2
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentje1
-
honing80 g
-
rijstazijn10 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zout½ tl
Montage
-
crème fraîche180 g
-
wortelen gesneden (4 mm)110 g
-
pastinaak gesneden (4 mm)130 g
-
rode ui gesneden (4 mm)80 g
-
gorgonzola in stukken gesneden140 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
1251.5 mg
Πρωτεΐνη
23.2 g
Θερμίδες
2575.1 kJ /
615.5 kcal
Λιπαρά
23.7 g
Φυτικές ίνες
11 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.1 g
Υδατάνθρακες
83.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Glutenvrij bakken
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalade van Kool en Wortel met Feta
15 λεπτ.
Zoete Aardappel Bloemtaart
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Biet en Aardbei
Καμία βαθμολογία
Mediterrane groentepasta
Καμία βαθμολογία
Groentesandwiches
Καμία βαθμολογία
Groentepannenkoekjes
20 λεπτ.
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 λεπτ.
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 λεπτ.
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 λεπτ.
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Καμία βαθμολογία
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 λεπτ.