Ceviz ve Havuçlu Ekmek

Ceviz ve Havuçlu Ekmek

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
15 dilim

Υλικά

  • tereyağı kalıbı yağlamak için
  • yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
  • buğday
    150 g
  • ekmek baharatı karışımı (προαιρετικό πεδίο) (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu)
    2 tk
  • havuç küçük parçalara bölünmüş
    100 g
  • taze maya ufalanmış
    20 g
  • tam buğday unu
    350 g
  • ceviz
    100 g
  • su
    320 g
  • elma sirkesi
    1 yk
  • tuz
    1 ½ tk

Διατροφή ανά 1 dilim

Θερμίδες 168.9 kcal / 706.7 kJ
Πρωτεΐνη 5.1 g
Λιπαρά 4.9 g
Υδατάνθρακες 27.3 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 239.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων