
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
15 dilim
Υλικά
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
-
buğday150 g
-
ekmek baharatı karışımı (προαιρετικό πεδίο) (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu)2 tk
-
havuç küçük parçalara bölünmüş100 g
-
taze maya ufalanmış20 g
-
tam buğday unu350 g
-
ceviz100 g
-
su320 g
-
elma sirkesi1 yk
-
tuz1 ½ tk
Διατροφή ανά 1 dilim
Θερμίδες
168.9 kcal /
706.7 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
27.3 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
239.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fırından Ekmekler
20 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKetojenik Yuvarlak Ekmekler
1 h 15 min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1 h 10 min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 h 50 min
Patates ve Kefirli Ekmek
1 h 50 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Yılbaşı Ağacı Ekmeği
2 h 20 min
Kıtırlı Papatya Çörek
1 h 5 min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 h 10 min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 h 30 min
Glütensiz Ekmek
1 h 45 min
Bol Proteinli Muzlu Kek
2 h