
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
15 dilim
Υλικά
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
-
buğday150 g
-
ekmek baharatı karışımı (προαιρετικό πεδίο) (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu)2 tk
-
havuç küçük parçalara bölünmüş100 g
-
taze maya ufalanmış20 g
-
tam buğday unu350 g
-
ceviz100 g
-
su320 g
-
elma sirkesi1 yk
-
tuz1 ½ tk
Διατροφή ανά 1 dilim
Θερμίδες
168.9 kcal /
706.7 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
27.3 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
239.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fırından Ekmekler
20 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPortekiz Ekmeği (Pão de água)
2 Std. 50 Min
Grissini
2 Std.
Buharda Pişmiş Kırmızı Pestolu Rulolar
Keine Bewertungen
Soya Fasulyesi ve Pirinç Unlu Glütensiz Ekmek
Keine Bewertungen
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3 Std. 40 Min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 Std. 50 Min
Patates ve Kefirli Ekmek
1 Std. 50 Min
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Yılbaşı Ağacı Ekmeği
2 Std. 20 Min
Kıtırlı Papatya Çörek
1 Std. 5 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min