Karabuğdaylı Ekmek

Karabuğdaylı Ekmek

4.3 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
15 dilim

Υλικά

  • soyulmuş karabuğday, kavrulmuş
    100 g
  • un
    250 g
  • tam buğday unu
    150 g
  • ay çekirdeği içi
    40 g
  • keten tohumu
    40 g
  • susam tohumu, beyaz
    40 g
  • yaş maya ufalanmış
    25 g
    1 paket kuru maya
  • bal
    5 g
    5 g şeker
  • su ılık, hamura sürmek için ekstra su
    300 g
  • elma sirkesi
    20 g
  • tuz
    10 g
  • tereyağı kalıbı yağlamak için
  • yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için

Διατροφή ανά 1 dilim

Θερμίδες 152.6 kcal / 638.6 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 4.5 g
Υδατάνθρακες 24 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 159.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων