
Συσκευές & Αξεσουάρ
Karabuğdaylı Ekmek
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
15 dilim
Υλικά
-
soyulmuş karabuğday, kavrulmuş100 g
-
un250 g
-
tam buğday unu150 g
-
ay çekirdeği içi40 g
-
keten tohumu40 g
-
susam tohumu, beyaz40 g
-
yaş maya ufalanmış25 g
-
bal5 g
-
su ılık, hamura sürmek için ekstra su300 g
-
elma sirkesi20 g
-
tuz10 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
Διατροφή ανά 1 dilim
Θερμίδες
152.6 kcal /
638.6 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
24 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
159.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fırından Ekmekler
20 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKetojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1h 10min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1h 50min
Patates ve Kefirli Ekmek
1h 50min
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Yılbaşı Ağacı Ekmeği
2h 20min
Kıtırlı Papatya Çörek
1h 5min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Glütensiz Ekmek
1h 45min
Bol Proteinli Muzlu Kek
2h