
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fermentations-Sud für Gemüse
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 120ωρ.
500 g
Υλικά
-
Schalotte30 g
-
Knoblauchzehe1
-
Chilischote entkernt½
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben3 g
-
Salz15 g
-
Wasser und etwas mehr zum Ausspülen1000 g
-
Gemüse in Spalten, Stiften, Stücken oder halbiert (2-4 cm), siehe Tipp500 g
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
80 kcal /
333 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
1219 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72 Std.
Jerusalem-Gewürzmischung
5 Min
Kokosbutter
5 Min
Paprika-Chili-Salz
12 Std.
Zuckersirup - Läuterzucker
20 Min
Spaghetti Grundrezept
20 Min
Pizzateig wie in Italien
3 Std. 30 Min
Pellkartoffeln
35 Min
Die Brühe
3 Std.
Omas Semmelknödel
50 Min
Mürbeteig, süss
1 Std. 50 Min
Schnelles-Crêpes-Grundrezept
Keine Bewertungen