
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 Stücke
Υλικά
-
Eier5
-
Zucker280 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Zimt1 geh. TL
-
Butter in Stücken230 g
-
Mehl520 g
-
Backpulver2 TL
-
Weichweizengrieß zum Ausstreuen
-
Zwetschgen geviertelt1000 g
-
Salz1 Prise
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
55 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1153 kJ /
276 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBiskuitrolle mit Himbeersahne
2ωρ. 30 λεπτ.
Küken-Amerikaner
2ωρ. 30 λεπτ.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1ωρ. 30 λεπτ.
Mirabellen-Blechkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Dreh-dich-um-Kuchen
1ωρ. 50 λεπτ.
Apfeltaschen
2ωρ. 40 λεπτ.
Quark-Hefe-Kuchen
1ωρ. 20 λεπτ.
Fondant au Chocolat
20 λεπτ.
Möhren-Apfel-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2ωρ.
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2ωρ. 30 λεπτ.
Butter-Apfel-Kuchen
3ωρ.