
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate and nut babka
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 portions
Υλικά
Brioche
-
unsalted butter plus extra melted to grease60 g
-
full cream milk180 g
-
white sugar60 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 tsp
-
eggs2
-
hazelnut chocolate spread room temperature (see Tips)150 g
Chocolate sauce
-
water80 g
-
Dutch cocoa powder50 g
-
hazelnut chocolate spread80 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
walnut halves toasted, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
354.8 kcal /
1484.3 kJ
Πρωτεΐνη
8.2 g
Λιπαρά
15.4 g
Υδατάνθρακες
47.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.8 g
Νάτριο
189.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional Apple pie
1ωρ. 30 λεπτ.
Sticky date pudding
1ωρ. 30 λεπτ.
Gingerbread
1ωρ. 30 λεπτ.
Decadent dark chocolate brownies
2ωρ. 15 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Basic chocolate cupcakes
40 λεπτ.
Classic lemon tart
3ωρ. 10 λεπτ.
Chocolate self-saucing pudding
50 λεπτ.
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Cotton soft Japanese cheesecake
1ωρ. 45 λεπτ.
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25ωρ. 15 λεπτ.
Wagon wheel slice
2ωρ. 40 λεπτ.