Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Gruyère in Stücken (2 cm)100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert50 g
-
Butter30 g
-
700 g Pelati-TomatenRispentomaten halbiert700 g
-
Tomatenpüree70 g
-
Salz1 TL
-
Zucker1 Prise
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Wasser150 g
-
1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)Gemüsebouillon Paste selbst gemacht1 TL
-
Buchweizen40 g
-
Saucen-Halbrahm200 g
-
Basilikumblätter4
-
Petersilie, frisch1 Zweigchen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
1210.8 mg
Πρωτεΐνη
11.3 g
Θερμίδες
1398.3 kJ /
336.3 kcal
Λιπαρά
23.8 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
18.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Wärmende Suppen und Eintöpfe
8 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1ωρ.
Thai Tom Yum
45 λεπτ.
Linsenragout
1ωρ.
Bouillabaisse
1ωρ.
Tom Kha Gai
45 λεπτ.
Gulaschsuppe
1ωρ. 15 λεπτ.
Ungarische Pilzsuppe
35 λεπτ.
Thai Tom Yum
45 λεπτ.
Pasta e lenticchie
50 λεπτ.
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 λεπτ.
Minestrone mit Kichererbsen
40 λεπτ.
Kürbis-Kokossuppe
45 λεπτ.