
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Gruyère in Stücken (2 cm)100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert50 g
-
Butter30 g
-
Rispentomaten halbiert700 g
-
Tomatenpüree70 g
-
Salz1 TL
-
Zucker1 Prise
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Wasser150 g
-
Gemüsebouillon Paste selbst gemacht1 TL
-
Buchweizen40 g
-
Saucen-Halbrahm200 g
-
Basilikumblätter4
-
Petersilie, frisch1 Zweigchen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
1210.8 mg
Πρωτεΐνη
11.3 g
Θερμίδες
1398.3 kJ /
336.3 kcal
Λιπαρά
23.8 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
18.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Wärmende Suppen und Eintöpfe
8 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarkklößchen (Suppeneinlage)
25 λεπτ.
Thai-Nudelsuppe
35 λεπτ.
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 λεπτ.
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 λεπτ.
Schnelle Gemüse-Spätzli-Suppe
35 λεπτ.
Erbsen-Minz-Suppe
30 λεπτ.
Tomatencremesuppe
35 λεπτ.
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1ωρ. 10 λεπτ.
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 λεπτ.
Griessklösschen (Suppeneinlage)
25 λεπτ.
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 λεπτ.
Thai Tom Yum
Καμία βαθμολογία