Scarcedda lucana

Scarcedda lucana

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 fette

Υλικά

Pasta frolla
  • di scorza di limone (senza la parte bianca)
    20 g
  • di zucchero + q.b.
    90 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 - 320 g
  • di burro a pezzi
    90 g
  • uova medie
    2
  • di sale
    1 pizzico
Ripieno
  • di zucchero
    150 g
  • di scorza di limone (senza la parte bianca)
    20 g
  • di ricotta fresca sgocciolata dal siero
    600 g
Termine della preparazione
  • uovo sodo sbucciato e a metà
    1
  • zucchero a velo (προαιρετικό πεδίο) a piacere

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 460 kcal / 1924 kJ
Πρωτεΐνη 13.2 g
Λιπαρά 19.7 g
Υδατάνθρακες 61.4 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.3 g
Νάτριο 188.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων