 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
奶奶的家傳檸檬塔
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                10 人份
              
            Υλικά
塔皮
- 
          奶油 切塊,室溫軟化,多備一些刷油用150 克
- 
          糖100 克
- 
          黃檸檬 只取黃色外皮¼ 顆
- 
          低筋麵粉300 克
- 
          蛋1 顆
- 
          泡打粉1 茶匙
內餡
- 
          水250 克
- 
          奶油 室溫軟化,切塊50 克
- 
          糖200 克
- 
          玉米粉50 克
- 
          黃檸檬汁2 顆
- 
          蛋2 顆
- 
          冰糖粉 裝飾用20 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        5.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1909 kJ  / 
                        456 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        22.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        59.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Pepe義大利廚房
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    