Συσκευές & Αξεσουάρ
Melting moments with lemon cream
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
25 portions
Υλικά
Biscuits
-
pure icing sugar80 g
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
plain flour plus extra to dust220 g
-
cornflour60 g
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
Lemon cream
-
unsalted butter softened90 g
-
pure icing sugar plus extra to dust120 g
-
lemon juice1 tsp
-
lemon zest1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
6.6 mg
Πρωτεΐνη
1.2 g
Θερμίδες
710.8 kJ /
169.9 kcal
Λιπαρά
11.2 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
16.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRed velvet cake
2 Std. 20 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Three-milk cake
2 Std.
Frangipane and apricot muffins
35 Min
Cherry and peach loaf
1 Std. 55 Min
Lemon and elderflower ombre cake
5 Std. 30 Min
Gingerbread
1 Std. 30 Min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Pistachio cake
1 Std. 10 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
S'mores cupcakes
2 Std. 40 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min