
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
383.6 kcal /
1604.8 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
16.2 g
Υδατάνθρακες
42.9 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Νάτριο
1256.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1ωρ. 25 λεπτ.
Chilli mussels with risoni
35 λεπτ.
Spaghetti alla carbonara
30 λεπτ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Gnocchi
1ωρ. 40 λεπτ.
Risotto with zucchini and prawns
1ωρ. 15 λεπτ.
Super green pasta (Darren Robertson)
30 λεπτ.
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 λεπτ.
Pad Thai
1ωρ.
Chicken Caprese pasta salad
25 λεπτ.
Creamy chicken and broccoli pasta
30 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.