
Συσκευές & Αξεσουάρ
覆盆子泡芙佐榛果鮮奶油
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
16 個
Υλικά
泡芙塔皮
-
水100 克
-
鹽1 小撮
-
奶油100 克
-
低筋麵粉150 克
-
蛋4 顆
-
覆盆子粉50 克
榛果糊
-
焦糖醬50 克
-
水10 克
-
去皮榛果50 克
-
麥芽糖10 克
內餡
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%) 冷藏500 克
-
冰糖粉50 克
-
香草糖1 茶匙
-
覆盆子50 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
174 kcal /
727 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
9.4 g
Υδατάνθρακες
19.7 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Andrea義式魔法甜點
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν