 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
焦糖與榛果巧克力奶油抹醬
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                1 完整食譜
              
            Υλικά
- 
          鮮奶油80 克
- 
          焦糖醬180 克
- 
          海鹽 依個人喜好調整1 茶匙
- 
          玉米粉1 茶匙
- 
          香草豆莢 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽1 根
- 
          奶油 置於室溫軟化95 克
- 
          榛果 放入烤箱以160°C烘烤10分鐘60 克
- 
          白巧克力 剝碎70 克
- 
          冰糖粉100 克
- 
          牛奶45 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 完整食譜
                    Πρωτεΐνη
                    
                        18.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        11482 kJ  / 
                        2744 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        175.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        288.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Andrea義式魔法甜點
                        8 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    