
Συσκευές & Αξεσουάρ
焦糖與榛果巧克力奶油抹醬
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
-
鮮奶油80 克
-
焦糖醬180 克
-
海鹽 依個人喜好調整1 茶匙
-
玉米粉1 茶匙
-
香草豆莢 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽1 根
-
奶油 置於室溫軟化95 克
-
榛果 放入烤箱以160°C烘烤10分鐘60 克
-
白巧克力 剝碎70 克
-
冰糖粉100 克
-
牛奶45 克
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Θερμίδες
2744 kcal /
11482 kJ
Πρωτεΐνη
18.8 g
Λιπαρά
175.6 g
Υδατάνθρακες
288.8 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Andrea義式魔法甜點
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν