
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pan brioche sin gluten
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 rebanadas
Υλικά
Prefermento
-
180 g de leche
-
10 g de azúcar
-
25 g de levadura fresca
-
20 g de harina de trigo sarraceno
Masa
-
de mantequilla for greasing
-
3 huevos
-
380 g de harina sin gluten
-
60 g azúcar
-
1 cdita de sal
-
1 cda de psyllium
-
harina sin gluten for sprinkling
Horneado
-
1 huevo batido
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 rebanadas
Πρωτεΐνη
3.81 g
Θερμίδες
1050 kJ /
251 kcal
Λιπαρά
10.14 g
Φυτικές ίνες
3.76 g
Υδατάνθρακες
32.49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Panes y Pasteles sin Gluten
5 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBabka de chocolate
3ωρ.
Muffins ingleses
1ωρ. 30 λεπτ.
Pan para hamburguesa
3ωρ. 20 λεπτ.
Panqué cubierto con chocolate TM6
1ωρ.
Rosca de naranja
1ωρ. 30 λεπτ.
Rosca de naranja (Black Diamond)
2ωρ.
Bollos sin granos ni gluten
1ωρ. 20 λεπτ.
Hogaza exprés
50 λεπτ.
Pan mediterráneo de romero
1ωρ. 55 λεπτ.
Panes de matcha al vapor
25 λεπτ.
Hojaldre
1ωρ. 20 λεπτ.
Colines integrales con sésamo
2ωρ.