
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche hot cross buns
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 portion
Υλικά
Dough
-
butter, unsalted to grease
-
whole milk200 g
-
sugar50 g
-
active dry yeast2 ½ tsp
-
eggs2
-
bread flour plus extra to dust500 g
-
nutmeg, ground1 tsp
-
cinnamon, ground1 ½ tsp
-
clove, ground½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
dried fruit, mixed of choice (see Tips)250 g
-
all purpose white flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter, unsalted to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
190.8 mg
Πρωτεΐνη
8.1 g
Θερμίδες
1463.1 kJ /
349.7 kcal
Λιπαρά
11.6 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Υδατάνθρακες
54.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Desserts - Thermomix® Sensor
18 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνS'more Brownie Cups
55min
Orange Crème Brûlée
3h 15min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Rosé Cream Puff Pastry
Nenhuma avaliação
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Banana Bread
1h 50min
Brownies
50min
Chocolate Chip Cookies
50min
Apple Cake
1h
Marble Cake
2h 10min
Lemon Pound Cake
2h
Edna's Lemon Curd Teacake
40min