Topfenknödel mit Zwetschkenröster

4.6 1.1K βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 Stück

Υλικά

Topfenknödelteig
  • Magertopfen zerbröselt
    500 g
  • Butter weich, in Stücken
    50 g
  • Weizengrieß fein
    60 g
  • Semmelbrösel
    100 g
  • Staubzucker nach Geschmack
    30 - 50 g
  • Salz
    1 Prise
  • Eier (Größe M)
    2
Zwetschkenröster
  • Zwetschken, frisch halbiert und entsteint
    800 g
  • Wasser
    100 g
  • Gelierzucker 3:1 nach Geschmack
    80 - 100 g
  • Zimtstange
    1
Butterbrösel- und Topfenknödelzubereitung
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
    80 g
  • Semmelbrösel
    120 g
  • Zimt, gemahlen
    ½ TL
  • Staubzucker etwas mehr zum Bestreuen
    2 EL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 289 kcal / 1209 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 38 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 527 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων