豆腐炒什錦

豆腐炒什錦

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 新鮮竹筍 ,切塊
    60 克
  • 乾香菇 ,泡水、對半切
    7 - 8 朵
  • 新鮮黑木耳 ,洗淨切塊,川燙備用
    60 克
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 紅蘿蔔 切絲
    60 克
  • 板豆腐 (約400克),壓乾水份,切碎
    1 塊
  • 豌豆莢 切段
    10 克
  • 黑麻油
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 白芝麻
    1 大匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 223 kcal / 934 kJ
Πρωτεΐνη 9.965 g
Λιπαρά 16.135 g
Υδατάνθρακες 10.763 g
Φυτικές ίνες 2.638 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων