
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腐炒什錦
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
新鮮竹筍 ,切塊60 克
-
乾香菇 ,泡水、對半切7 - 8 朵
-
新鮮黑木耳 ,洗淨切塊,川燙備用60 克
-
橄欖油2 大匙
-
紅蘿蔔 切絲60 克
-
板豆腐 (約400克),壓乾水份,切碎1 塊
-
豌豆莢 切段10 克
-
黑麻油1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
白芝麻1 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
223 kcal /
934 kJ
Πρωτεΐνη
9.965 g
Λιπαρά
16.135 g
Υδατάνθρακες
10.763 g
Φυτικές ίνες
2.638 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

樂活蔬食
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν