
Συσκευές & Αξεσουάρ
Easter Cream Pastries
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 pieces
Υλικά
Choux Pastry
-
water250 g
-
unsalted butter , diced130 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sugar3 tsp
-
plain flour200 g
-
medium eggs5
Topping
-
double cream200 g
-
sour cream200 g
-
sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
tinned apricot halves10
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
1748.2 kJ /
417.8 kcal
Πρωτεΐνη
8.6 g
Υδατάνθρακες
26.5 g
Λιπαρά
31.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.2 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Νάτριο
106.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSour Cherry and Coconut Cookies
35min
Anzac Biscuits
30min
Chocolate Bourbons
45min
Apple Parkin
1h 40min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Meringue Topped Mince Pies
55min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Ninguna valoración
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
Ninguna valoración
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Ninguna valoración
Little Mug Gingerbread Houses
Ninguna valoración
Green Ombre Naked Cake
Ninguna valoración
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Ninguna valoración