
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
16 porcji
Υλικά
-
3 łyżeczki żelatyny w proszku
-
5 łyżek wody
-
450 g czarnych porzeczek, świeżych
-
120 g cukru
-
gorąca woda do rozpuszczenia żelatyny
-
250 g śmietany, 36% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
102.1 kcal /
427.2 kJ
Πρωτεΐνη
1.1 g
Λιπαρά
5.9 g
Υδατάνθρακες
12.3 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Νάτριο
7.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

PYSZNE TORTY II
24 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSos BBQ
30 Min
Sos soubise
30 Min
Bezglutenowe owsiane placki na domowym napoju z orzeszków ziemnych
8 Std. 55 Min
Sos ranczerski
2 Std. 15 Min
Słodki sos mango z chili
50 Min
Truskawkowy sos winegret
5 Min
Gotowanie pyz z mięsem
20 Min
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 Min
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
4 Min
Gotowanie makaronu (TM7)
20 Min
Krem pistacjowy
37 Min
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3 Std. 40 Min