Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów

Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów

4.7 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
16 porcji

Υλικά

  • 3 łyżeczki żelatyny w proszku
  • 5 łyżek wody
  • 450 g czarnych porzeczek, świeżych
    450 g czarnych porzeczek, mrożonych
  • 120 g cukru
  • gorąca woda do rozpuszczenia żelatyny
  • 250 g śmietany, 36% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 102.1 kcal / 427.2 kJ
Πρωτεΐνη 1.1 g
Λιπαρά 5.9 g
Υδατάνθρακες 12.3 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.6 g
Νάτριο 7.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων