
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
16 porcji
Υλικά
-
3 łyżeczki żelatyny w proszku
-
5 łyżek wody
-
450 g czarnych porzeczek, świeżych
-
120 g cukru
-
gorąca woda do rozpuszczenia żelatyny
-
250 g śmietany, 36% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
102.1 kcal /
427.2 kJ
Πρωτεΐνη
1.1 g
Λιπαρά
5.9 g
Υδατάνθρακες
12.3 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Νάτριο
7.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

PYSZNE TORTY II
24 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHummus z zielonego groszku
40 λεπτ.
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 λεπτ.
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
4 λεπτ.
Gotowanie makaronu (TM7)
20 λεπτ.
Krem pistacjowy
37 λεπτ.
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3ωρ. 40 λεπτ.
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 λεπτ.
Purée z dyni (przepis podstawowy)
40 λεπτ.
Napój migdałowy
10 λεπτ.
Waniliowy napój ryżowy
1ωρ.
Grzybki marynowane
6ωρ. 30 λεπτ.
Thermomix® Party - Przepis 1
5 λεπτ.