Pain aux bananes sans gluten

Pain aux bananes sans gluten

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 portion

Υλικά

Farine tout usage sans gluten
  • quinoa blanc
    200 g
  • graines de chia
    100 g
  • de fécule de maïs
    200 g
  • d'arrow-root
    100 g
Pain aux bananes
  • flocon d'avoine sans gluten
    85 g
  • d'huile végétale
    115 g
  • de compote de pommes non sucré
    85 g
  • de banane bien mûre (environ 285 g), coupés en quatre
    3
  • œufs de gros calibre
    3
  • de sucre
    130 g
  • de cassonade
    60 g
  • de poudre à pâte
    1 ½ c. à thé
  • de bicarbonate de soude
    ½ c. à thé
  • de xanthane
    ½ c. à thé
  • de sel
    ½ c. à thé
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à thé

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 422.3 kcal / 1766.9 kJ
Πρωτεΐνη 8.7 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 63.1 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Νάτριο 224.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων