
Συσκευές & Αξεσουάρ
草莓乳酪玫瑰捲
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
7 人份
Υλικά
草莓內餡和湯種
-
冷凍乾燥草莓乾26 克
-
草莓果醬130 克
-
水40 克
-
牛奶40 克
-
高筋麵粉15 克
麵糰
-
牛奶 ,冰110 克
-
細砂糖50 克
-
奶粉10 克
-
乾酵母粉1 大匙
-
蛋1 顆
-
高筋麵粉300 克
-
奶油 ,切小塊,室溫50 克
-
鹽1 茶匙
-
水250 克
奶油乳酪抹醬和組裝
-
奶油乳酪 ,切塊,室溫軟化150 克
-
冰糖粉30 克
-
草莓果醬40 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
335.9 kcal /
1405.2 kJ
Πρωτεΐνη
8.6 g
Λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
55.6 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Νάτριο
373 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

溫馨烘焙坊
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν