
Συσκευές & Αξεσουάρ
香蕉肉桂巴布卡
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 人份
Υλικά
-
牛奶120 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
細砂糖25 克
-
油25 克
-
成熟黃香蕉 ,切片75 克
-
高筋麵粉260 克
-
鹽¼ 茶匙
-
天然香草精¼ 茶匙
黑糖肉桂餡
-
奶油40 克
-
黑糖100 克
-
肉桂粉1 茶匙
-
鹽1 小撮
組裝和烘烤
-
蛋 打散1 顆
-
二砂糖1 - 2 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
277.9 kcal /
1162.9 kJ
Πρωτεΐνη
5.5 g
Λιπαρά
8.9 g
Υδατάνθρακες
44.6 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Νάτριο
112.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

溫馨烘焙坊
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν