
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tiramisu maritozzi
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
12 portions
Υλικά
Starter
-
water100 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
manitoba flour ('0' flour - see Tip)100 g
Dough
-
extra virgin olive oil60 g
-
white sugar50 g
-
eggs2
-
honey10 g
-
full cream milk170 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
vanilla bean split, seeds scraped1
-
orange zest only (grated), no white pith1
-
manitoba flour ('0' flour - see Tip)430 g
-
bread improver1 tsp
-
salt10 g
-
extra virgin olive oil to grease
Assembly
-
egg1
-
pouring (whipping) cream plus 1 tbsp extra200 g
-
mascarpone cheese250 g
-
icing sugar1 tbsp
-
brewed coffee30 g
-
cocoa powder to dust
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
435.7 mg
Πρωτεΐνη
8.9 g
Θερμίδες
1669.6 kJ /
399 kcal
Λιπαρά
21.2 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
43.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaklava cheesecake
25 Std. 45 Min
Rum baba
3 Std.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 Min
Coconut and pistachio delight
1 Std. 10 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 Std.
Fig and apricot tea bread
1 Std. 30 Min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
S'mores cupcakes
2 Std. 40 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min