 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
巧克力巴布卡
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 3ωρ.
              
              
                
                8 人份
              
            Υλικά
面团
- 
          牛奶120 克
- 
          干酵母粉 约1茶匙3 克
- 
          白砂糖35 克
- 
          鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
- 
          无盐黄油 室温软化,小块50 克
- 
          高筋面粉270 克
- 
          盐1 小撮
巧克力馅
- 
          黑巧克力,70%可可含量 小块65 克
- 
          无盐黄油50 克
- 
          糖粉30 克
- 
          无糖可可粉15 克
组合
- 
          白砂糖35 克
- 
          水25 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        93.4 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        6.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1395.4 kJ  / 
                        333.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        15.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.6 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        9.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        44.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        年度热门食谱精选 2024
                        25 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    