Συσκευές & Αξεσουάρ
香蕉肉桂巴布卡
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 人份
Υλικά
面团
-
牛奶120 克
-
干酵母粉 约1茶匙3 克
-
白砂糖25 克
-
油25 克
-
熟香蕉,甜度较高 切片75 克
-
高筋面粉260 克
-
盐1 小撮
黑糖肉桂馅
-
无盐黄油40 克
-
黑糖100 克
-
肉桂粉 约1茶匙1 - 2 克
-
盐1 小撮
组合
-
面粉 防粘用适量
-
鸡蛋(每颗约53-63克) 打散1 颗
-
黄砂糖1 - 2 汤匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
112.3 mg
Πρωτεΐνη
5.5 g
Θερμίδες
1162.9 kJ /
277.9 kcal
Λιπαρά
8.9 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
44.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
年度热门食谱精选 2024
25 Συνταγές
Κίνα
Κίνα