
Συσκευές & Αξεσουάρ
威尼斯圓麵包
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
15 個
Υλικά
-
全脂牛奶100 克
-
乾酵母粉2 茶匙
-
無鹽奶油 ,室溫軟化、切塊100 克
-
蛋2 顆
-
糖100 克
-
高筋麵粉500 克
-
鹽1 茶匙
-
蛋黃 , 打散1 顆
-
珍珠糖 (προαιρετικό πεδίο) ,裝飾用少許
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
212 kcal /
889 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

零失敗西點烘焙
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν