Allergen-friendly Vegetable Stock Paste

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
500 g

Υλικά

  • carrots cut in pieces
    300 g
  • onions quartered
    150 g
  • tomatoes cut in pieces
    150 g
  • courgettes cut in pieces
    200 g
  • fresh mushrooms
    50 g
  • garlic clove
    1
  • dried bay leaf (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    120 g
  • olive oil
    1 Tbsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 500 g

Νάτριο 46781.1 mg
Πρωτεΐνη 12.8 g
Θερμίδες 1953.1 kJ / 466.8 kcal
Λιπαρά 17 g
Φυτικές ίνες 27.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.7 g
Υδατάνθρακες 77.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων