Συσκευές & Αξεσουάρ
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
400 g
Υλικά
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
water75 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 20 g
Νάτριο
2935.9 mg
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
131.9 kJ /
31.5 kcal
Λιπαρά
0.6 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

We Celebrate Our Uniqueness
28 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButtercream Icing
10 min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Boiled Long Pasta
20 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Quick Flatbreads
20 min
Marzipan
10 min
Thai Red Curry Paste
Brak ocen
Grenadine
45 min
Soy Dressing
5 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Smoky Paprika Rub
5 min